Wij zijn momenteel gesloten

Wij zijn momenteel gesloten

Aanhangwagens

Wij zijn dealer van Anssems, Hulco en Hapert. Wij leveren:
– open en gesloten bakwagens
– plateauwagens
– bagagewagens
– kippers
– schamelwagens
– autotransporters
– multitransporters

Per merk wordt er van de verschillende typen informatie gegeven via specifieke folders! Er zijn verschillende typen aanhangwagens van zowel Anssems, Hulco en Hapert die wij aan U kunnen leveren. Via onderstaande folders kunt U meer lezen over de verschillende typen. Wanneer U meer informatie wenst of vragen heeft, kunt U hier over uiteraard alvast contact met ons opnemen. Om de folder te kunnen lezen, klikt U op de afbeelding en dan opent de betreffende folder zich in een nieuw scherm.

Anssems

Anssems is ons hoofdmerk. Anssems produceert sinds 1977 aanhangwagens. Anssems werkt zowel vanuit de fabrieken in Nederland als Duitsland. Anssems heeft een lijn van zeer degelijke aanhangwagens welke onder precieze en met moderne technologie worden geproduceerd, met hoge kwaliteitseisen. Vanwege de kwaliteit van Anssems aanhangwagens zijn wij sinds jaar en dag trots dealer van het merk. Anssems aanhangwagens biedt mogelijkheden voor zowel de professionele als de particuliere markt. Anssems is uit voorraad leverbaar.

Hulco

Hulco produceert aanhangwagens voor de professionele markt. De kernwaarden die zij hanteren zijn kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak. Deze waarden zijn dan ook terug te zien in de producten. Hulco produceert op moderne wijze kwaliteitsaanhangwagens die veelvuldig en onder alle omstandigheden gebruikt kunnen worden.

Hapert

Hapert is een merk dat ‘robuust, betrouwbaar en stabilteit’ uitdraagt. Voor iedere lading bieden zij een transportoplossing. Hapert aanhangwagens zijn modulair opgebouwd: ieder basismodel is compleet naar wens uitvoerbaar dankzij de opties die worden geboden. De modellen zijn sterk en duurzaam, maar voldoen ook aan de hoge kwaliteits- en veiligheidseisen.

K Gesloten

Aanhangwagen met gesloten opbouw, tandemasser

Folder bekijken

AL & RL Gesloten

Plateauwagen, tandem en enkellassig met gesloten opbouw

Folder bekijken

Oprijwagens hydraulisch

Oprijwagens / transporters kantelbaar

Folder bekijken

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Graag nodigen wij u uit om langs te komen in Kortenhoef voor een nadere kennismaking. De koffie staat voor u klaar!

Openingstijden

Copyright 2018 – VWE Website

Stuur ons een bericht