De Wit aanhangwagens voor, Aanhangwagens , onderdelen, reparatie en onderhoud.

De Wit aanhangwagens heeft dankzij haar, vakmanschap, service, kennis en onze trouwe klanten in 60 jaar een sterke groei en naam doorgemaakt en neergezet. We zijn gevestigd aan de Koninginneweg 26 te Kortenhoef, waar nu de derde generatie de aanhangwagens in onze professionele werkplaats met moderne brug en gereedschappen uw aanhangwagen weer veilig op weg werkt!

Ons doel is goede producten te verkopen tegen een prijs die t.o kwaliteit staan. De Wit aanhangwagens inmiddels een vertrouwde naam door haar vakmanschap met eerlijke kijk naar de klant toe. Verder willen wij onze klanten zoveel mogelijk service verlenen door met raad en daad bij te staan.

Verkopen is leuk, maar dat mag niet ten koste gaan van het veilig en praktisch gebruik van een aanhanger. Mocht er onverhoopt toch een mankement ontstaan, dan wordt deze direct opgelost. Naast een prijsstelling is het van groot belang dat de kwaliteit, en dus de veiligheid, de hoogste prioriteit geniet. Daarom voeren we alleen het dealerschap van gerenommeerde merken, en dit in diverse prijsklassen.

Een aanhangwagen afgestemd op Uw wensen

De Wit Aanhangwagens is dealer van Anssems, Hulco en Hapert aanhangwagens. Drie zeer kwalitatieve merken die veiligheid en gebruiksgemak van de aanhangwagen hoog in het vaandel hebben staan. Dankzij ons dealerschap van deze merken, onze voorraad onderdelen en onze ruime ervaring, zijn wij er om u veilig op weg te helpen. Een nieuwe aanhangwagen, het onderhoud en reparaties hieraan, losse onderdelenverkoop, eventuele inruil van uw oude aanhangwagen: u kunt bij ons terecht.

Het is ook mogelijk om volgens uw specifieke wensen een aanhanger op maat te leveren. Vanzelfsprekend is het geven van een eerlijk advies net zo belangrijk als het leveren van kwaliteit. En dat doen we dan ook. Flexibiliteit, kwaliteit, gemoedelijkheid en persoonlijke aandacht zijn bij ons onlosmakelijk verbonden aan het zaken doen. Zoekt u een aanhangwagen nieuw of gebruikt , dan bent u bij ons aan het goede adres! De meeste producten zijn zelfs direct uit voorraad leverbaar! Graag nodigen wij u uit om eens een kijkje te komen nemen. U bent van harte welkom.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP!

Graag nodigen wij u uit om langs te komen in Kortenhoef voor een nadere kennismaking. De koffie staat voor u klaar!