Aanhangwagens

Wij zijn dealer van Anssems, Hulco en Hapert. Wij leveren:
– open en gesloten bakwagens
– plateauwagens
– bagagewagens
– kippers
– schamelwagens
– autotransporters
– multitransporters

Per merk wordt er van de verschillende typen informatie gegeven via specifieke folders! Er zijn verschillende typen aanhangwagens van zowel Anssems, Hulco en Hapert die wij aan U kunnen leveren. Via onderstaande folders kunt U meer lezen over de verschillende typen. Wanneer U meer informatie wenst of vragen heeft, kunt U hier over uiteraard alvast contact met ons opnemen. Om de folder te kunnen lezen, klikt U op de afbeelding en dan opent de betreffende folder zich in een nieuw scherm.

Hapert

Hapert is een merk dat ‘robuust, betrouwbaar en stabilteit’ uitdraagt. Voor iedere lading bieden zij een transportoplossing. Hapert aanhangwagens zijn modulair opgebouwd: ieder basismodel is compleet naar wens uitvoerbaar dankzij de opties die worden geboden. De modellen zijn sterk en duurzaam, maar voldoen ook aan de hoge kwaliteits- en veiligheidseisen. Hapert produceert alle aanhangwagens in de eigen fabriek in Hapert, Nederland. Iedere aanhangwagen wordt op bestelling geproduceerd en daarmee op maat gemaakt.

Hapert Cobalt

Kipper

Folder bekijken

Hapert Azure

Plateauwagen

Folder bekijken

Hapert Sapphire

Gesloten wagen

Folder bekijken

Hapert Indigo

Transporter

Folder bekijken

Anssems

Anssems produceert sinds 1977 aanhangwagens voor de particuliere en professionele gebruiker. Anssems werkt zowel vanuit de fabrieken in Nederland als Duitsland. Anssems heeft een lijn van zeer degelijke aanhangwagens welke onder precieze en met moderne technologie worden geproduceerd, met hoge kwaliteitseisen. Vanwege de kwaliteit van Anssems aanhangwagens zijn wij sinds jaar en dag trots dealer van het merk. Anssems aanhangwagens biedt mogelijkheden voor zowel de professionele als de particuliere markt. Anssems is uit voorraad leverbaar.

Anssems BSX

Bakwagen robuust

Folder bekijken

Anssems PSX

Plateauwagen robuust

Folder bekijken

Anssems KSX

Kipper 3zijdig

Folder bekijken

Anssems GT-O / GT-R

Bakwagen

Folder bekijken

Anssems PLT

Plateauwagen

Folder bekijken

Anssems KLT

Kipper achterwaarts

Folder bekijken

Anssems GT-HT / GT-VT1

Bagagewagen

Folder bekijken

Anssems GT-VT 2-3-4

Gesloten Wagen

Folder bekijken

Anssems PTH

Paardentrailer

Folder bekijken

Anssems MSX

Multitransporter

Folder bekijken

Anssems AMT

Autotransporter

Folder bekijken

Hulco

Hulco produceert aanhangwagens voor de professionele markt. De kernwaarden die zij hanteren zijn kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak. Deze waarden zijn dan ook terug te zien in de producten. Hulco produceert op moderne wijze kwaliteitsaanhangwagens die veelvuldig en onder alle omstandigheden gebruikt kunnen worden.

Hulco Medax

Plateauwagens

Folder bekijken

Hulco Terrax

Machinetransporter

Folder bekijken

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP!

Graag nodigen wij u uit om langs te komen in Kortenhoef voor een nadere kennismaking. De koffie staat voor u klaar!